Búcsú 

Ha elértél idáig, az azt jelenti, hogy ma este Te is végigmentél az úton. Fáradtságot nem kímélve találkoztál és dolgoztál meg képekkel, érzésekkel, gondolatokkal, élményekkel. 

Bízom benne, hogy ez a mai út hasznodra és épülésedre szolgált. 

Mikor ma kilpész ebből a közös térből, tedd meg, hogy mielőtt aludni térsz, írsz nekem pár sort arról, hogy rendben vagy, minden oké. Semmi több nem szükésges, ez most csak arra szolgál, hogy tudjam, mindenki "rendben hazaért" :-).

Tudd, hogy bár most az egészen befelé fordulást megsegítendő nem beszélgettünk utána az alkotásokról, erre lesz mód és lehetőség valamikor a jövő hét folyamán. Kérlek a kis esti levélben az erre vonatkozó igényedet is fejezd ki, szeretnél-e részt venni egy ilyen integrálós-élménymegosztós estén. 

És végül. Minden alkotást nagyon megköszönök, amit elküldtök nekem, és amit megengedtek, hogy a közösségi oldalakon posztoljak, kitegyek. Nagyon kíváncsi is vagyok, mik születtek a kezeitek alatt, és azt hiszem mindannyiunknak jó volna látni, hogy milyen változatos is az a közös, amiben ma este mind részt vettünk/veszünk. 

Ha nem is szeretnéd, hogy kitegyem, de nekem szívesen megmutatod, kérlek küldd el és ezt jelezd egyértelműen! Köszönöm előre is!

Szép álmokat és áldott Húsvétot kívánok Neked is szeretettel: Ági