magamról...

Soós Ágnes vagyok.  Alkotni szerető lény. Ezenkívűl művészetterapeuta, pszichológus, képződő hipnoterapeuta, a Színrelépő Műhely megálmodója, és nem utolsósorban négy csodálatos gyermek édesanyja. Egy szerencsés ember, aki azt a munkát végezheti, amiért rajong. 

 a művészetterápiáról....

Nekem a művészetterápia világok és emberek találkozása a képek birodalmában, mert a szavak sokszor kevesek. A művészetterápia azokba a rétegekbe is elér, ahová a tudat szinte soha. Az alkotásokra való reflektálás során azonban egyre biztonságosabb átjárót építhetünk a két világ - a tudat és a tudattalan - között. Ha újra és újra lemerészkedünk a mélybe, megtanuljuk, hogyan találunk erőforrást az eltemetett fájdalmakban, hogyan használjuk az intuícióinkat a mindennapok problémamegoldásaiban, hogyan kerüljünk egységbe önmagunkkal és az érzéseinkkel a kétségekkel való viaskodás helyett. 

 Az alkotás ellazíttükröt tart, lecsillapít, felszabadít, lelkesít, kiteljesít, "képessé tesz". Nem utolsósorban pedig azonnali cselekvésbe fordítja - és ezzel meg is erősíti - a bennünk létrejövő változásokat. 


 ... és a Színrelépő Műhelyről

ami azért jött létre, hogy mindezeket - ha szeretnél változni - Te is megtapasztalhasd a művészetterápia segítségével!

           A Színrelépő egy művészetterápiás műhely a belváros szívében. Vagy ahol éppen "van".  

A Színrelépő egy hely, ahol ki-, és felszabadulhat belőled a kreativitás és visszaadjuk az alkotás örömét azoknak is, akik korábban elvesztették, vagy netalán még sosem találkoztak vele!

A Színrelépő egy hely, ahol néhány órára kiléphetsz a megszokottból, pihenhetsz, töltődhetsz, lélegzethez juthatsz. 

Ahol avval lehetsz, "AMI ÉPPEN VAN". 

A Színrelépő egy minőség, ahol figyelünk egymásra, ahol fontos a másik, ahol nem ítélkezünk, és ahol éppen ezért 

Te TE lehetsz.

A Színrelépő egy hely, ahol még a csukott szemmel készített alkotásaid is önmagadhoz vezetnek!

A Színrelépő olyan hely, ami előtted is nyitva áll, ha találkoznál a képeiddel,  önmagaddal!