. ahol végre érezheted Magad...


Hogy miért is jó csoportba járni?

Egyszerű.  Kapsz egy olyan szuper-biztonságos-szerető-elfogadó-inspiratív-bátorító közeget magad köré, ahol végre befejezheted az alibizést. Magad előtt, mások előtt. Ahol lehetsz azzal, AMI VAN. Akár nehéz, akár jó. Ahol ránézhetsz és ráláthatsz, hogyan teremted magad köré az életed. És ahol, ha megszületett benned a szándék, végre változtathatsz. Letehetsz, felszámolhatsz, nyílhatsz, léphetsz, növekedhetsz, határt húzhatsz, elsimíthatsz, kigubancolhatsz. Kinek mire van szüksége épp a saját továbbhaladásához. Ahhoz, hogy a megfelelő lépéseket tegyük meg, előbb picit le kell lassulni és állni a csendet. A csendben a saját érzéseinkkel, a saját tudásunkkal találkozhatunk végre, a belső iránytűvel, ami milyen sokszor jönne hű de jól! Innen már általában "csak" elszántság kérdése, hogy az új irányt az ember az életében is apró lépésenként elkezdje érvényesíteni. (Vagy jelen esetben örvényesíteni :-D) És ahogy egyre inkább vállaljuk a felelősséget az életünkért, megnyílnak a kapuk és egyre új színekkel és árnyalatokkal  gyarapodnak  a mindennapjaink. 

Az alkotás pedig egy kiváló eszköz ezen az úton mindannyiunk számára. Kreatívak és magukat kétbalkezes antitalentumnak tartók egyaránt rengeteget meríthetnek belőle, ahogy megérzik a "művészet" célját és értelmét, az önkifejezés "JÓságát". Az alkotás mellett igyekszünk majd minél többet relaxálni, hogy kisimogatott idegrendszerünk egyre szofisztikáltabban végezhesse a dolgát. (Meg aztán minél mélyebbre megy az ember a képeiért, annál nagyobb a belőlük származó jutalom is...) Ezért hát merülünk. Az örvényeinkkel, relaxációval, csenddel, mindennel, amit merülésre és mélyülésre használni tudunk.   

És hogy mi lesz a "tematika"? A tematika mi magunk leszünk. Rajtad kívűl 6-8 másik ember "éppenmost"-jának lehetsz majd részese, tanúja. Persze mindig lesz talonban néhány izgalmasabbnál izgalmasabb feladat. Fogunk festeni, rajzolni, agyagozni, montázsolni, meg miegymás. De az alkalmak legnagyobb értéke az, hogy spontán, személyreszabott feladatokkal haladhatsz majd a saját tempódban a saját irányodba, ahol sohasem a végeredmény, hanem mindig  maga a folyamat lesz a fontos, - a gyönyörű képek "csak" melléktermékei és következményei az egyre mélyebb önismeretnek! - s mindenközben nem magányosan utazol, hanem teszed mindezt egy bizalommal teli körben, a többiekkel együtt. Bízhatsz benne, hogy a többiek elmélyülése a tiédet is megsegíti, és viszont. Az első alkalmon majd meglátod. A te témád a csoport témája és vice versa. Minden, ami létezik, közös. Ebben leszünk együtt. Biztosíthatlak róla, nem fogsz unatkozni...

Szóval egy csoport jó dolog. A zárt pedig ebben az esetben azt jelenti, hogy az első alkalom utáni elköteleződés esetén a csoporttagok egészen következő év júniusáig biztonsággal számíthatnak majd egymásra! (A tapasztalat azt mutatja, hogy sokszor tovább is :-))

Na? Megjött a kedved? :-)

Itt tudsz élménybeszámolókat olvasni korábbi csoporttagoktól.


Tudnivalók

Időpont: kéthetente keddenként 18-21h (plusz két egésznapos szombati időpont! 10-16.30h)

Indulás: 2021. november 16.

Zárás: 2022. június 11.

Évközi időpontok: 

2021. nov. 16, 30, dec. 14, 

2022. jan. 15, 25, febr. 8, 22, márc, 8, 22, ápr. 5, 19, máj. 3, 17, 31,  jún. 11. (összesen 15 alkalom, ebből 2 egésznapos!)

Létszám: 6-8 fő

Ár: 9000 Ft/alkalom (16.000 Ft/egésznapos alkalom)

Helyszín: Színrelépő Műhely - Ferenciek tere


A csoport indulását minden jelentkezővel kb 1 órás személyes motivációs beszélgetés előzi meg. Az első interjúra időpontot ITT tudsz foglalni. A csoport az első alkalom után elköteleződéssel zárul. Ekkor döntheted el, továbbjössz-e velünk, vagy más irányba evezel. :-) Az elköteleződés után a kihagyott alkalmakat is fizetni kell. (A fizetés 4 részletben történik.)

A csoport a mindenkori járványügyi előírásoknak megfelelően működik majd. Amíg csak lehet, élő találkozásokkal.   

Ha kérdésed van, vagy jelentkeznél a csoportra, írj e-mailt a szinrelepo@gmail.com e-mail címre, vagy küldd el az itt található űrlapot!

Várlak szeretettel Téged is! Ági