Ördögkatlan

Az Evereness után most az Ördögkatlanon is felbukkanunk, és a nagyharsányi református templom kertjében a Magyar Zene Házának meghívására inspiratív alkotótérbe hívjuk a Katlanra érkezőket. 

NAPI RUTIN

10-11h - Álomfestés és megbeszélés. - Álmodtál? Ma? Tíz éve, de erős volt és emlékszel rá? Vagy újra és újra visszatér? Kíváncsivá tesz? Más sem kell, csak gyere. Merülj bele, értsd meg jobban, mit üzennek az álmaid. 

14h - Meseolvasós siesta - Ki. mondta, hogy a felnőttek nem szeretik a meséket? Gyere, heverj el, hallgasd a történetet, aztán válassz egy képet belőle, vagy hagyd, hogy egy kép kiválasszon magának, és csatornázd le nekünk. Előre is köszönjük! :-) 

16.30-17.30 - Csoportos képmegbeszélő 

Attól függően, hogy mennyien gyűlünk össze, jut idő a személyes élmények megosztására, rövid reflexiók kicserélésére egymás alkotásával kapcsolatosan. 


A képek kertjében nincs szükség regisztrációra a programokhoz!

Természetesen a nyitvatartási időben (10-18h) folyamatosan lesz szabad alkotás, közösségi festés, és előkészítettünk különböző feldatokat, ha esetleg bizonytalan lennél, honnan is fogj neki a tiszta lapnak :-) 

Megfáradt felnőtteknek relaxációs nyugvópontot,  élénk gyermekeknek  rajzolós-színezős nyugtató pontot biztosítunk. 

Ha alkottál bármit, otthagyhatod nekünk a Katlan ideje alatt megőrzésre. Ha épp úgy jön ki, pár percet beszélgetünk is Veled majd az alkotásodról. Vagy ahogy írtam, délutánonként 16.30-17.30-ig csoportos képmegbeszélő. 

Persze csak ha szeretnéd, ha kíváncsi vagy.

Én már nagyon! :-)

Ági