Alkotás fókuszú rendhagyó filmklub

Általában havi egyszer összegyűlik egy szobányi ember, akik az adott filmmel kapcsolatban meghívják saját belső képeiket is a térbe. Ezeket alkotjuk meg előtte-utána, ezekről beszélgetünk, mesélünk. Hagyjuk magunkat gazdagodni a képeink által, egymás képei által.

Az alkalomhoz semmi előképzettség nem szükséges, csak kedv és kényelmes ruházat! Meg persze egy gyors regisztráció, amit az oldal alján meg is tudsz tenni!

A jelenlegi helyzetben nem árt egy nyugodt helyiség, egy megbízható internet kapcsolat és egy ZOOM applikáció, amin keresztül a virtuális szobában a külön-külön-mégisközös filmnézés előtt és után találkozni tudunk az alkotásban. Az alkotáshoz szükséges dolgokról és egyéb tudnivalókról ITT írtam már részletesebben :-), de ha voltál már filmklubon, sejted mire lehet szükség, és mire számíthatsz.


Legközelebbi filmklub: 2020.április 18. szombat 19-22h 

Zongoralecke (The Piano)


 Új-zélandi-ausztrál-francia romantikus dráma, 121 perc, 1993

1851-ben Ada, a néma skót asszony Új-Zélandra utazik a kislányával, ahová levelezés útján adta férjhez az apja. A lánya mellett egyetlen dolgot visz magával, ami fontos a számára, a zongoráját. A férje, Alisdair Stewart azonban egy nyers telepes, aki nem osztja újdonsült felesége zeneimádatát, és eladja a zongoráját a szomszédjának. Amikor Ada vissza akarja szerezni a hangszert, George Baines arra kéri, adjon neki zongoraleckéket. Hamarosan barátság, majd szenvedélyes viszony alakul ki köztük.


https://port.hu/adatlap/film/tv/zongoralecke-the-piano/movie-2747


Ha bármilyen kérdésed felmerül, tedd fel nyugodtan emailben, jelentkezni pedig a részvételi díj átutalásával és a lap alján található űrlap kitöltésével tudsz, ahová mindenképpen írj nekem egy számlázási címet is!

Az online filmklub ára: 3000 Ft, amelyet a Soós Ágnes OTP 11773229-00026262-00000000 számú számlára utalj el, kérlek. 

Ha jönnél a következő filmklubra, csak ennyit kell írnod az alábbi üzenetben: "Jövök" + egy számlázási címet :-)